MAR

Dato Onsdag d. 3. marts 2021, Kl. 19:00 til kl. 20:00
Koncert med Nordklang i Gudumholm kirke

Kom til koncert med Nordklang i Gudumholm Kirke på onsdag d. 3. marts kl. 19.00 :)

Nordklang består af en gruppe af musikere, der alle er uddannede fra Det Jyske Musikkonservatorium. Sammen har de medvirket til en lang række af gudstjenester og koncerter rundt i landets kirker. Hver især og sammen har de gjort sig bemærket på den danske musikscene med priser og national tv-optræden.

På sang kan I høre Mai Skytte Simonsen, der med sin blide stemme fortolker de sange hun kaster sig over med stor indføling og personlighed. Hun opnåede i 2019 en finaleplads i TV programmet All Together Now på Kanal5.

Saxofonist, Mads Kirkegaard Kristensen, har optrådt i en lang række af sammenhænge indenfor mange stilarter. Det gælder både forskellige bands og bigbands, men han bliver også flittigt anvendt som solist i forskellige kirker. Til daglig fungerer Mads også som underviser.

På klaver og trommer har vi hhv. Nikolaj Svaneborg og Jonas Kardyb, der tilsammen også udgør duoen Svaneborg/Kardyb, som i 2019 vandt priserne Årets Nye Danske Jazznavn og Årets Danske Jazzkomponist til Danish Music Awards Jazz.
I 2018 havde Nordklang sin TV debut på DR med en rytmisk gudstjeneste i Gug Kirke i Aalborg.

Til koncerten med Nordklang kommer I til at høre kendte sange i nye udgaver. Der vil også blive lejlighed til at høre bandets egne original numre.

Koncerten henvender sig til alle aldersgrupper og finder sted i Gudumholm kirke 3. marts kl. 19. Efter koncerten vil der være en lille forfriskning til dem, der har lyst til at blive lidt længere.