Dato Torsdag d. 17. december 2020, Kl. 19:00 til kl. 20:00

Julekoncert med Anne-Marie Østergaard Hassing & Claus Hassing

At samspillet mellem de to nordjyske sangere er enestående kan ikke diskuteres, da de har dannet par i 11 år fra 2001-2012.

”Vi har jo spillet sammen i ca. 20 år, så vi kender hinanden som vores egen bukselomme”, siger Claus midt i en hyggelig ”køkken-øver”, hvor et par salmer finpudses i akustiske versioner for guitar og sang.

Både Anne-Marie og Claus har de sidste 20-25 år arbejdet i musikbranchen med bl.a. Sarah Brightman, Bobby McFerrin, Brd. Olsen, Shaka Loveless, Birthe Kjær, Kirsten Siggaard, Cæcilie Nordby, Bobo Moreno, Stine Bramsen, Kandis, James Sampson, Zididada og mange flere. Den store alsidighed de rummer som musikere og sangere kommer bestemt til udtryk i de forskellige typer af numre, som er på repertoiret.

På programmet til julekoncerten vil der være julesalmer, 60’er-klassikere, gamle danske sange samt noget lidt nyere musik. Musikken fortolkes personligt men samtidig med stor respekt for originalerne. Måske bliver der også plads til en fællessang, hvis coronarestriktionerne kan overholdes.

Varme, glimt i øjet og ikke mindst nærvær og en kærlighed til musikken er nøgleordene i denne julekoncert med Anne-Marie Hassing Østergaard og Claus Hassing.

Julekoncerten finder sted i Gudumholm Kirke torsdag d. 17. December kl. 19.00 og henvender sig til både store og små. Efterfølgende bliver der lidt at styrke sig på.