Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Koncert med Vinding, Villén og Tophøj

02
OKT

Dato Onsdag d. 2. oktober 2019, Kl. 19:00 til kl. 20:00
Sted
Aagade 112, 9280 Storvorde, Danmark
Pris
Gratis

Vinding-Villén-Tophøj - Når klassisk, folk og jazz smelter sammen 

Vi får til koncerten besøg af trioen Vinding, Villén og Tophøj. De tre musikere er hver især højt respekterede og aktive musikere i både ind- og udland. 

Bassist, Mads Vinding har haft en karriere som professionel bassist siden han var 16 år gammel og har mere end 600 pladeindspilninger bag sig. Mads har spillet med de helt store navne som f.eks. Herbie Hancock og Dizzy Gillespie. 

Fløjtenist, Linnéa Villén afsluttede i 2014 solistklassen i København med en højt rost debutkoncert med digte og film i baggrunden. Hun er en flittigt brugt kammer- og orkestermusiker bl.a. i blæserkvintetten Opus Zoo og Den Kongelige Livgarde. 

Andreas Tophøj er blevet en af de mest fremtrædende violinister på den danske folkemusikscene. I 2015 opnåede Andreas den personlige hæder at blive nomineret som ”Årets kunstner” ved Danish Music Award Folk, og med bandet ZAR har han vundet prisen ”Årets Danske Album 2009”. Duoen Andreas Tophøj og Rune Barslund modtog i 2012 prisen ”Årets Track” for nummeret ”The Danish Immigrant”.

Glæd jer til en dejlig koncert i Gudumholm Kirke onsdag d. 2. oktober kl. 19.00 :)

Ophavsret: