Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Onsdag d. 8. juni 2022, kl. 19:30
Sted Gudum Kirke, Louisendalsvej 14, 9280 Storvorde
Vanillah
Gratis entré

Kom til koncert i Gudum Kirke d. 8. juni kl. 19:30

Vanillah bringer jer hen hvor peberet gror, nemlig med musik fra Sydamerika og Caribien. Vores musik består af flotte melodier fra Brasilien, Chile, Peru, Argentina og De Caribiske Øer. En farverig koncert fra de varme lande.

Tine K Skau spiller whistles, blokfløjter, Melody (elektrisk blokfløjte). Er uddannet på Det Fynske Musikkonservatorium og har omfattende turne- og ensemblevirksomhed.

Ib Buchholtz er en sand harmonikavirtuos, født i et hjem med harmonika og blev allerede som barn kendt som “Den 12-årige harmonikavirtuos Ib Hansen”. Ib har virket inden for stort set alle genrer: Klassisk, rytmisk og folkemusik. Inden for rytmisk musik har han spillet i forskellige sammenhænge på klubber, spillesteder og til dans. Han har i mange år optrådt sammen med De Gyldne Løver.

Kai Stensgaard er kendt som marimbavirtuos og han jonglerer med både fire og seks køller hen over marimbaen. I dette orkester har han helliget sig vibrafonen. Han har turneret store dele af verden og har fået sin inspiration til dette projekt fra bl.a. Mexico, Argentina og Chile.